alera

Simon Gábor

Registered 26. January 2016.

Hungary 2300 Ráckeve

Followers: 1

Advertisements

April 2016

aleraalera

Hétköznapi és különleges rágcsálók

Immáron 20 féle rágcsáló közül lehet választani nálunk. Törpenyulak, deguk, csncsillák, törpehörcsögök, aranyhörcsögök, tengeri malacok, egerek, patkányok sokféle változata közül biztosan akad legalább egy amelyik megtetszik. Afrikai csíkos fűegér, zsírfarkú egér, mongol futóegér 5 féle színváltozatban, egyiptomi tüskés egér, kínai csíkos törpehörcsög. Csakhogy említsek párat. Érdeklődni itt üzenetben, vagy a 06-70-941-0949-es telefonszámon lehet, és természetesen a börzéken is ott vagyunk.

Ráckeve, Budapest

April 2016

aleraalera

Rágcsálók

Hírtesztelésekkel ellentétben az április 17.-ei börzén nem leszünk jelen. Elérhetőek vagyunk a 06-70-234-0501 telefonszámon. Az inkorrekt hozzáállást nem toleráljuk, a bocsánat kérés megérkeztéig TP börzén kiállítóként nem veszünk részt. Megértésüket köszönjük.

Ráckeve

January 2016

aleraalera

Rágcsálók

Hosszasan sorolhatnám milyen faj és melyik változat van és heti szinten módosíthatnám is ! Örülök hogy a TerraPlaza börzén bemutatkozhattam és ezentúl ott leszek ahol csak lehet ! Talán nem nagyképűség ha csak annyit írok : kérdezz rá és mondom a napi aktuálist...

Ráckeve illetve tétel függvényében bárhol

Customer reviews

0 positive

0 negative